Papous

Kater
10 jaar


Je hebt het gefikst Papous!

Onze knappe eigenzinnige beer is vertrokken naar zijn forever home.
We hebben Papous in februari dit jaar speciaal laten overkomen uit Griekenland, omdat hij aids-positief is. Daar zou hij weinig kans maken op adoptie, en bij ons des te meer 
Het heeft toch eventjes geduurd, eer de liefde van zijn leven op zijn pad kwam. Onbegrijpelijk, want je lacht je helemaal suf met die eigenwijze snoet.
Met zijn lange wapperende manen, pronkte hij rondjes langs onze benen. Een paar kilootjes zwaarder ondertussen, meneer van het goede leven.
Met zijn nieuwsgierige neus kwam hij altijd even koekeloeren. Dan lag hij weer een hele middag languit in de zon te rollen ( tja uit Griekenland he), en soms slofte hij wat naar zijn voerbak om te inspecteren of deze opnieuw gevuld was.
Ons hartendiefje.
Afgelopen weekend heb je je koffertje mogen pakken. De laatste verhuizing... op naar Diepenbeek! Bij jouw baasje, voor altijd. Helemaal het rijk voor jou alleen. Dat is wat he vriend!
Maak het goed, trek af en toe een sprintje, deel al jouw warme liefde met jouw persoon. Het is jou ontzettend hard gegund!!
Dag lieve beer van ons, dag Papoutje  Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!