Fie

Poes
6 jaar


Hallo lieve mensen, ik ben Fie...

 

Ik vind het moeilijk om mezelf te promoten. Ik heb mijn looks mee, dat scheelt dan weer wel. Althans nu zit ik weer mooi in mijn vachtje, dat was wel eens anders.

Ik werd gevonden op een camping met grote kale plekken in mijn vacht. Mijn huidje is wat gevoelig voor vlooien en dergelijke. Ik kwam vanuit een andere organisatie naar Villa Vagebond, tegelijk met Flynn.

Ik heb wat moeite om mijn weg te vinden, mensen vind ik nog best wel eng. Ik vertoef heel graag in de buitenren, weg van de drukte. Hoe ga ik mezelf zo goed mogelijk promoten tussen al die sociale kittens waar het internet mee overspoeld wordt? Eigenlijk weet ik het niet zo goed.... oké, ik waag toch maar een poging, ik heb mooie kleurtjes, heel apart om te zien, een open blik in mijn ogen, die om geduld en vertrouwen vraagt. Ik zoek een thuis, waar het rustig is en niet teveel van mij verwacht wordt. Ik kan een maatje zijn voor je eigen kat(ten). Verder mijn natje en droogje en het is al goed voor mij. Een afgesloten tuin of buitenren is wel mijn ding, vind ik wel fijn. Een puntje moet ik nog benoemen, Ik ben fiv positief, maar dat is eigenlijk niet zo'n dramatisch puntje, geen last van en ik ben lief voor jouw katten, dus absoluut geen gevaar. Bij de juiste mensen kan ik het vertrouwen in mijn eigen tempo opbouwen en kunnen we vriendjes worden. Wil jij dat ook heel graag, dan hoop ik dat je snel eens bij mij op bezoek komt. Vul het formuliertje maar eens in en dan babbelen we verder,

 

Zwaaitje van FieWilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!