Randy

Poes
1 jaar


Anderhalve week geleden kregen we een schrijnende melding uit Merksem. Een totaal uit de hand gelopen situatie waar een groot aantal katten, samen met baasje in een enorm vervuild huis verbleven. Er liepen kittens over het dak, 1 kitten was reeds gestorven van ontbering. De politie was al onderweg, en we besloten alle katten over te nemen, nadat de man afstand deed van zijn dieren. Het zou gaan om hele bange katjes, dus nul kans voor hen in een willekeurig asiel. Een aantal vrijwilligers van ons brachten alles in gereedheid, vangkooien werden op scherp gezet, reismanden en eten werd geregeld en afwachten maar. De kittens, op 1 na, werden ondergebracht bij een andere organisatie, wij hebben dit kitten in een gastgezin van ons ondergebracht. Vier volwassen katten zijn inmiddels bij ons binnen. Er zouden nog 2 katten zijn, maar deze zijn niet meer gespot. Uiteraard blijven we dit nauw opvolgen. Wat een ellende speelt zich soms af achter gesloten deuren, van veel dingen heeft de buitenwereld geen weet, totdat het volledig mis gaat....dat zegt wel iets over de wereld waarin wij leven...aandacht en zorgzaamheid voor medemens en dier, is een zeldzaam iets geworden, pijnlijk, maar waar....
In ieder geval is dit prachtige kwartet veilig, Robbie, Randy, Ilya en Talya. Heel voorzichtig beginnen ze te ontdooien.
Het is ook niet niks, neem jullie tijd maar liefjes, alles gaat beter worden voor jullie Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!