Thomas

Kater
9 jaar


Hallo daar…, deze keer is het mijn beurt en nou ja ik val maar gelijk met de deur in huis: kennen jullie de uitdrukking ‘Thomas de Ongelovige’… ? Nou, dat is ook een beetje op mij van toepassing… Ik ben mijn geloof in jullie tweebeners namelijk best een beetje kwijt… Ze weten niet veel over mijn achtergrond, maar dat ik een zwaar leven heb gehad op straat is wel duidelijk.

Ik ben wel heel blij dat ik nu in de Villa woon, want ik krijg hier iedere dag hele lekkere bakjes met eten. Al die lekkere hapjes worden speciaal naar mijn residentie ‘De Kast’ gebracht. Ik vond namelijk dat ik wel recht had op een plekje voor mij alleen, veilig en beschut, na mijn harde leven op straat. Dus voorlopig heb ik even mijn intrek genomen in ‘De Kast’ en kan ik vanaf een veilige afstand ook een beetje aan jullie wennen.

Moet eerlijk zeggen dat ik mijn residentie wel graag deel met andere viervoetertjes van hier, zo had ik een innige vriendschap met Chelle en Gust, maar ja die hebben samen hun koffertjes gepakt. Dat zou ik stiekem ook heel graag willen, vertrekken naar een warm thuis met leuke kattenvriendjes of vriendinnetjes. Misschien dat ik wel nooit een echte schootkat word, maar ik kan echt wel genieten van het leven hoor! Vooral de lekkere prakjes iedere dag zijn echte feestmomentjes voor mij, de mensen mogen dan ook best een beetje dichterbij komen. Ik ben dan wel al iets ouder met mijn 9 jaar maar je bent nooit te oud om te leren zeggen ze hier. En dat ben ik nu dan ook volop aan het doen, aan het leren dat er ook lieve mensen zijn die mij wel zien staan, die aandacht hebben voor mijn tere beschadigde hartje, die mij de tijd geven zodat ook ik een kans krijg om open te bloeien.

Ze hebben mij hier namelijk verteld dat iedereen dezelfde kansen verdient en dat er voor mij ook ergens een warm mandje staat. Dus heb jij een leuk kattenvriendje of vriendinnetje, een veilig plekje met een warm mandje, lekkere hapjes en wil jij mij de tijd geven? Dan krijg je van mij eeuwige dankbaarheid en wie weet wat voor moois er tussen ons kan opbloeien.

Thomas ❤️ 

!Wordt enkel geplaatst bij of met een ander katje!Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!