Stan

Kater
4 jaar


Welkom Stan!

Vandaag kreeg de Villa er een nieuwe bewoner bij. Stan kwam al een hele tijd bij de meldster om te eten. Hij heeft wonden op zijn kopje en oren. De lieve meldster, die echt enorm begaan was met hem, liet diverse malen de dierenarts komen. Na invangen zette de dierenarts hem een spuit en dat was het dan weer. De wonden genazen uiteraard niet, daar is wat meer voor nodig dan af en aan een prikje. Mevrouw kreeg van de dierenarts het advies om een opvang te zoeken, maar ja.... wie wil zo'n kat nu adopteren.....
De opvang die ze contacteerde weigerde hem op te nemen...reden? Een zieke kat kunnen we niet herplaatsen. Jammer dan Stan, je bent ziek, dus blijkbaar niet rendabel voor een opvang die er juist voor deze dieren zou moeten zijn.
Weet je wat, Stan, wij helpen jou wel. Morgen gaan we met jou naar onze dierenarts en gaan we alles doen om jou beter te maken. Hoe klinkt dat?
Dank aan jouw lieve meldster, omdat ze zo ontzettend haar best voor jou gedaan heeft. En al vind je ons nu nog niet zo jofel, dat komt vast wel goed.
Welkom lieve jongen Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!