Lynn

Poes
1 jaar


Hey, ik ben Lynn, zusje van Jonas en dochter van Liekie...
Hele mond vol zeg....Noem me maar gewoon Lynn :-)
Zoals jullie wellicht al hoorden werden we achtergelaten bij verhuis van onze "baasjes". Mama en Jonas zijn nogal onder de indruk en verstoppen zich nog een beetje. Ik heb waarschijnlijk wat meer uiterlijke en innerlijke kenmerken van mijn papa, al heb ik geen idee waar hij uithangt....waarschijnlijk heeft hij inmiddels een nieuwe familie...zo gaat dat tegenwoordig.
Gelukkig waren we welkom hier en ondanks dat ik ook nog wat gereserveerd ben qua vertrouwen, kan ik de lieve handen hier niet weerstaan. Ik ben verzot op lieve woordjes en knuffels, daar kom ik graag voor uit mijn mandje. De andere katjes hier bekoren me het meest, zo gezellig en allemaal hun eigen verhaal. Daar kan ik uren naar luisteren...
Het is een drukke boel hier, maar we maken nooit ruzie om de mandjes of het eten, want dat hebben we in overvloed.
We zijn allemaal gelijkgestemde zielen. Ik ben inmiddels klaar om mijn koffertjes te pakken, dan komt mijn plekje vrij om een ander vriendje te helpen, want ik help mijn vriendjes graag.
Nieuwe vrienden maken, lieve mensen om mij heen....allemaal goed voor mij. Moeten we wel nog even kijken of we "matchen", want ik ben wel klaar met dat in- en uitpakken van mijn koffertje.
Mag ik mijn koffertje voorgoed opbergen bij jou? Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!