Teddy

Kater
10 jaar


Onze eigenwijze snoet, onze zwarte parel, hij mocht vandaag historie schrijven in onze vzw. De eerst geplaatste kat in 2021 ❤
Teddy is er eentje die in je hartje kruipt en zich diep gaat nestelen. Zijn heerlijke verschijning ontroerde ons telkens weer.
Hij zat maar liefst 8 maanden in de opvang. Aids-positief. Zoals jullie weten deert ons dit niet en hem evenmin. Zijn gespierde lijf, zijn parmantig loopje, de fierheid waarmee hij in het leven staat.
Teddy jongen, jouw geduld wordt nu beloond. Je zachte hartje heeft iemand duidelijk geraakt, want ze kwam van heel ver, helemaal en alleen op bezoek voor JOU.
Maar je was al heel lang ready, je koffertje stond al maanden bij de deur. Wij stoften het stiekem voor je af. Maar nu is het koffertje weg, samen met jou.
Op naar een gouden toekomst waar liefde en warmte heersen, enkel voor jou. Je mag alleenheerser zijn, dat wilde je altijd zo graag.
Dag lieve schat van ons, we gaan je ontzettend missen jongen. Een beter nieuwjaar kon je niet wensen Dag dag Teddy ready ❤ ❤Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!