Dynah

Poes
1 jaar


Contactadvertentie Dynah, 1 jaar oud

Een knappe elegante jongedame, normaal postuur, goudgele ogen waar menig hartje van op hol slaat.
Ze draagt elke dag dezelfde kleren, grijs wit, omdat dat wel zo makkelijk is.
Zij houdt van: mooi weer, luieren, tuinieren en wandelen. Ze houdt van de buitenlucht en is dan ook met grote regelmaat te vinden in de buitenren. Tot slot houdt ze van andere katten en geniet van lekker eten.
Zij houdt niet van: uitgaan, klussen in huis, veel mensen ontmoeten en klef doen. Ze drinkt niet, rookt niet en een drukke omgeving is niet aan haar uitbesteed.
Zij zoekt: een lief rustig koppel, man/vrouw, evt. grotere kinderen waar ze zichzelf kan en mag zijn. Mensen die geen schootpoes hoeven, maar een zelfstandige meid zoeken die op eigen tempo contact zal maken. Een tuin om in te vertoeven. Een andere kat is huis is sowieso een must, daar kan ze dan vriendjes mee worden.
Tot slot zoekt ze iemand die net als haar een verbintenis wil aangaan maar waar anderzijds ook ruimte is voor eigen persoonlijke groei.
Ze is aids-positief waar soms vooroordelen over zijn, dat vindt ze jammer.
Dynah is niet desperate, maar toch wel heel erg op zoek 

Heel erg bang katje, maar als je de tijd neemt gaat ze zeker ontdooien. Ze loopt al niet meer weg als je langs haar komt in de buitenren.

Liefst ook plaatsen waar al katjes zijn, of samen met een andere kat.
Dynah, wordt enkel geplaatst waar zij de mogelijkheid heeft om naar buiten te gaan in een afgesloten tuin of ren ivm FIV. Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!