Dynah

Poes
2 jaar


Prachtige plaatsing van Dynah en Kris!
Dynah zat al 15 maanden in de opvang, Kris enkele maanden. Elk met een eigen achtergrond.
Beiden bleken ook aids-positief te zijn, maar dat lieten zij niet aan hun hartje komen...
Kris is een timide ventje, aaien mochten we niet, maar hij begon ons mensen toch op afstand te accepteren en stiekem ook waarderen.
Hij bekeek ons nieuwsgierig en volgde zo het wel en wee in ons kattenasiel. Er zat veel toekomst in dat lijfje van hem, maar het openbloeien zou veel sneller gaan als hij een vaste verzorger zou hebben.
Dynah is een vrolijke meid die ook in het begin moeite had om vertrouwen in ons mens te schenken. Maar ze stond altijd open voor contact, ze hield de deur op een kier.
Na lange tijd begon de deur steeds verder open te staan en warempel, we mochten haar aaien! En psst.. ze vond het nog leuk ook 😉
Dynah en Kris zijn beiden aids-positief, dus het zoeken naar een geschikt baasje werd dan ook ietsje moeilijker. Maar we wisten dat het enkel een kwestie van tijd was, want hun persoon zou ooit voor de deur gaan staan. En toen kwam het grote moment!!
Iemand kwam speciaal voor Dynah en Kris, spannend...
En ja hoor, de klik was er, ze mochten hun koffertje pakken, ze mochten mee naar HUIS. We vinden dit zo prachtig, dit soort plaatsingen blijven toch altijd speciaal, het geeft een gouden randje. Kris mag zijn tijd nemen, Dynah kan hem daarbij helpen.
Lieverds, het ga jullie goed, wees gelukkig en zet em op, komt helemaal goed ❤Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!