Wiebe

Kater
1 jaar


Onze gsm drager kreeg een telefoontje van een dierenarts. Er was een aangereden katje bij hen binnengebracht. Een ernstige bekkenbreuk en de kniebanden gescheurd. Natuurlijk mocht hij bij ons binnenkomen. Hij kreeg de naam Wiebe en hij is nog superjong, waarschijnlijk net een jaar...
Nu moet Wiebe een aantal weken benchrust houden om zijn bekken te laten herstellen, daarna gaat onze dierenarts een operatie aan de kruisbanden uitvoeren, maar dat is voor later zorg.
Stap voor stap komen we er wel...
Wiebe is een superlief katje, hij woont in ons appartementencomplex en is de bovenbuurman van Moira, die ook benchrust moet hebben.
We zorgen dat ze zich in ieder geval niet vervelen, met de nodige knuffel- en speelmomentjes. Een bench blijft natuurlijk een vervelend iets, maar in dit geval helaas wel noodzakelijk.
Wiebe is tevreden, hij heeft nu geen pijn en wordt lekker verwend, weldra kan hij hopelijk gezellig rondhuppelen door de Villa.
Welkom lieve jongen, we krijgen jou weer helemaal terug op je pootjes ♥ Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!