Elena

Poes
10 jaar


Ze was al even bij ons, het prachtige meisje..
Een aantal maanden geleden kwam ze op een niet zo'n fijne manier bij ons binnen. De meldster wilde haar graag zelf houden, wellicht had haar mooie verschijning er iets mee te maken? Echter toen ze verhoogde nierwaardes bleek te hebben, moest Elena meteen het veld ruimen. We moesten haar aannemen, anders kreeg ze de spuit. We houden niet zo van al die dreigingen, maar uiteraard laten we een katje niet over aan de grillen van sommige mensen, dus Elena was welkom bij ons...
Ze bleek inderdaad nierpatiënt te zijn en kreeg bij ons dagelijks haar medicijntjes. Het nierdieet vond ze maar helemaal niets, in plaats daarvan kreeg ze andere voeding die ook minder belastend voor haar nieren was .
Ze kwam vrij voor adoptie, we weten dat het soms even gaat duren om een katje met een aandoening te plaatsen, maar we weten dat deze mensen er zijn. En ach, we hadden alle tijd. Elena voelde zich thuis in de Villa. Lekker rommelen in de keuken bij de verzorgers.
En opeens waren er mensen die haar graag wilden bezoeken, medicijntjes geen probleem, alles werd al in huis gehaald, voordat de kennismaking was geweest. Als er geen klik zou zijn vanuit Elena, dan mochten we de voeding gebruiken voor haar in de Villa.
De klik was er wel...Elena moest even wennen aan het gezin, maar toen de mensen rustig gingen zitten, liet ze haar zachtaardige karakter meteen zien. Een fijn huisje, waar ze als een prinsesje behandeld gaat worden. Dat heeft ons sneeuwwitje verdiend.
Het ga je goed, lieve Elena ❤ Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!