Miss Marple

Poes
15 jaar


Onlangs zat er een zeer overstuur katje bij iemand in de tuin. De meldster had het idee dat ze gewond was, want het diertje kon haar kopje niet meer opheffen, sleepte met haar achterpoot en 'huilde' verschrikkelijk. Dit klonk als zeer spoed-spoed.
We lieten haar meteen doorrijden naar onze eigen dierenarts waar het katje onmiddellijk in opname ging. Ze was al oud, uitgedroogd, bekprobemen, niet gewond maar eerder ernstig ziek. Er werd bloed genomen en ze ging aan het infuus. Ze kon haar kopje niet meer opheffen vanwege een ernstig tekort aan kalium en calcium. Arm meiske.
Na een verblijf bij onze dierenarts mochten we haar ophalen, mits we haar heel goed gingen observeren en ondersteunen. Uiteraard met de nodige supplementen en medicijntjes. Ze was ook nog eens blind...
Ze kreeg de naam Miss Marple, omdat het lijkt alsof ze steeds aan het zoeken is...
Ons oudje is nu twee weekjes in de opvang en elke dag kan ze haar hoofdje steeds iets hoger (en langer) houden. Het is allemaal nog erg vermoeiend voor haar. Een wandeling door de kamer maakt het al dat ze snel haar mandje opzoekt en een lange slaap houdt. Maar ja, je zou voor minder op die leeftijd...
Het is echt een lief schatje, onze dame. Ook is ze nieuwsgierig, haar blindheid weerhoudt haar niet om op onderzoek te gaan. Ze klimt overal op en niets staat haar in de weg.
Miss Marple komt er wel, ze maakt iedere dag stapjes in de goede richting. Binnenkort weer eens een check up bij onze dierenarts, en tot die tijd wordt ze lekker in de watjes gelegd ♥Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!