Mirthe

Poes
2 jaar


Mirthe werd gevonden met haar kittens. Een andere opvang nam wel de kittens mee en Mirthe ging naar de dierenarts voor de nodige ingrepen, omdat ze schuw zou zijn. Daarna zou Mirthe weer uitgezet worden. Ze bleek met de snaptest fiv positief te zijn....oeps...dat veranderde het verhaal. Niet uitzetten dus, maar doodspuiten. Hier konden we gelukkig een stokje voor steken. We probeerden de opvang te overtuigen om mama te herenigen met de kittens. Dat gebeurde uiteindelijk dan ook, maar mama keek niet naar haar kleintjes om. De omstandigheden waarin dit gebeurde waren ook gewoonweg niet goed. We hebben nog een poging ondernomen om Mirthe en haar kindjes samen naar ons te halen, maar helaas...
Afgelopen zaterdag werd Mirthe pardoes bij ons afgezet, zo dan...probleem opgelost. Het maakt voor ons niet uit, we ontvangen haar met open armen, geen dodelijke spuit of andere rare dingen. Het blijft wel altijd wrang als je weet dat er nog kittens zijn die hun mama nodig hebben, maar we hebben de kans niet gekregen om ze te herenigen, of in ieder geval een poging tot, dus we zullen het nooit weten.
En Mirthe? Ze is helemaal niet zo schuw, hooguit enorm onder de indruk.
Niet zo vreemd na alle consternatie. Welkom lieve Mirthe, we kunnen niet alles goedmaken, maar we gaan er in ieder geval voor zorgen dat je je veilig voelt. Ontspan nu maar en rust wat uit ♥ Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!