Mirthe

Poes
2 jaar


Enkele maanden geleden kwam deze mama met haar kroost bij een opvang terecht. Ze zou niet naar haar kinders omkijken, maar de omstandigheden waren ook verre van ideaal. Bovendien bleek ze met de sneltest fiv positief te zijn. Toen begon men over euthanasie....
We stelden voor om Mirthe met haar kittens bij ons binnen te laten komen, maar in plaats daarvan, werd Mirthe in haar eentje bij ons afgezet.
Ze waren haar helaas liever kwijt dan rijk....
Maar lieve Mirthe, wonderen bestaan wel. We lieten jouw slechte tandjes verwijderen en de Western Blot werd aangevraagd, deze was helaas ook positief. Niet erg hoor, er gingen geen akelige dingen met jou gebeuren.
In de Villa mocht je wel gewoon jezelf zijn, zonder verwachtingen. We gaven je vrij voor adoptie, wachtend op de speciale persoon, die ook jouw behoeften wilde respecteren. Vorig jaar plaatsten we Maylo, knuffelkat nummer 1, maar ook de beste in stelen en aandacht vragen. Maylo zocht nu een vriendin en dan niet zo'n dominant typetje, daar kan hij helemaal niets mee. Nee, hij zoekt een hele lieve vriendin en laat jij hier nou helemaal aan voldoen. Knap, lief en dol op gezelschap van andere katjes. Je mocht je koffertje pakken om bij Maylo te gaan wonen. En zeker zal het spannend zijn, maar eens je in de gaten krijgt op welke fantastische plek je terechtgekomen bent, zal je gaan ontspannen.
Doe je de groetjes aan Maylo? Het ga je goed, mooi meisje ❤ Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!