Youpi

Kater
6 maanden


Dit kleine manneke verbleef bij een andere organisatie, maar kampte met darmontstekingen en moeilijkheden met stoelgang. Hij verliest wel eens een beetje stoelgang, omdat zijn sluitspier ook rood geïrriteerd en wat vergroot is. Hij is inmiddels al wat opgeknapt, maar kent ook mindere dagen. Ook met deze klachten hebben we inmiddels al behoorlijk wat ervaring opgedaan, dus we gaan Youpi behandelen met goeie probiotica, medicatie en eventueel nog aangepaste voeding. Youpi is een heerlijk vrolijke jongen. Hij laat zijn probleempjes niet in de weg staan om er op los te spelen. Hij is dan ook nog behoorlijk jong, net vijf maanden.
Tussen de grote jongens in de Villa valt zo'n klein huppel dan wel op, maar een aantal Vagebondjes vinden zo'n kleine speelvogel eigenlijk stiekem wel leuk. Duvel nam meteen de vaderlijke rol op zich, met hier en daar een corrigerend tikje als Yoepi een beetje te enthousiast wordt ;-)
Zo jong en dan al zoveel meegemaakt. We gaan zorgen dat hij zich op en top gaat voelen...gewoon kitten kan zijn. Geen nare probleempjes meer.
Welkom in de Villa lieve Youpi ♥ Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!