Tigo

Kater
11 jaar


Een paar maanden geleden gaven we gehoor aan een noodkreet op facebook. Er werd met spoed opvang gezocht voor een zwaar getraumatiseerd katje. Tigo voelde zich niet meer thuis op de plek waar hij al 11 jaar van zijn leven had doorgebracht. Hij liet zijn plas lopen, gromde en klauwde er op los.
Een medische oorzaak werd uitgesloten....
hij bleek enorm veel stress te ervaren van de drukte in huis.
Tigo kwam bij ons binnen en de eerste tijd zorgden we dat hij zo min mogelijk prikkels kreeg. Gaandeweg begon hij te ontdooien, het grommen verdween en maakte plaats voor zijn ware, vriendelijke aard. Altijd bij ons in de buurt. We mochten hem niet aaien, dat ging hem nog net een stapje te ver. Prima voor ons, hij mocht gewoon zijn dingetje doen.
We gaven hem vrij voor adoptie, maar onder strenge voorwaarden. Een rustige omgeving, weinig prikkels, geen kinderen en bovenal, een plekje waar hij gewoon zichzelf kan zijn. Geen verwachtingen, wat komt dat komt en zo niet, dan moet het ook goed zijn...
We denken dat we dit plekje voor hem gevonden hebben. Er was een voelbare klik tussen Tigo en zijn nieuwe baasje... en weet je wat het mooiste is....hij liet zich door haar wel aaien en genoot er zelfs enorm van. Tigo heeft zijn nieuwe baasje zelf gekozen en wij vertrouwen volledig op zijn kattenzintuigen.
Dag lieve Tigo, blij dat we jou deze kans konden geven. Geniet in alle rust van deze mooie liefde ❤ Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!