Geesje

Poes
18 jaar


We kregen een melding van een ouder zwerfkatje. Ze liep blijkbaar al heel lang op de campus rond. Ze zat slecht in haar vachtje en niemand wist waar ze thuishoorde. Een aantal jaar geleden liepen daar veel katjes rond die gevoerd werden door een vrouw van de cafetaria, maar die mevrouw woont daar niet meer en veel katjes verdwenen door de tijd heen.
Maar Geesje niet, Geesje bleef daar al die tijd rondzwerven. Tussen de mensen bedelen voor een hapje eten...
Het bleek dat iemand achter de campus de zwerfkatjes voerde. Hij wist ons te vertellen dat Geesje al heel oud en doof is, want ze reageert nergens op. Nou, de hoogste tijd om dit liefje binnen te halen. Ze hoort niet te zwerven, ze verdient een warm thuis en lekker hapjes wanneer ze maar wil. Meisje toch, jouw blik is zo triest. Wat heb je allemaal meegemaakt...we zullen het waarschijnlijk nooit weten.
Gelukkig is ze nu veilig binnen, voordat het echt koud gaat worden.
Het zware leven is voorbij. Je mag nu genieten van een welverdiend pensioen. Welkom lieve schat ♥

Is een ouder katje. Kan nog heel pittig uit de hoek komen, en is best wel eigenwijs. Maar ze kan ook super lief zijn, en heel aanhankelijk. Ze houdt haar kopje nog scheef, maar dit zal waarschijnlijk altijd zo blijven.
Ze houdt enorm van rust, en een rustige kat in haar buurt kan ook, maar ze houdt niet meer zo van ondernemende katten.
Ze is heel erg boos als ze aan het eten is, en een andere kat komt in de buurt.  Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!