Willem

Kater
7 jaar


Naar aanleiding van ons verhaal over Tristan, kregen we een melding over Willem, een zwervertje met vergelijkbare oorproblemen.
De dierenarts van de meldster deed niets aan het probleem, het zou geen enkel nut hebben...
Ze kreeg wat pijnstilling voor hem mee en daar moest Willem het dan maar mee doen.
Willem kwam bij ons binnen, zodat we konden zien of we ook iets voor hem konden betekenen. We gingen met hem naar onze dierenarts, zijn oortje ging er grotendeels af en een biopt werd opgestuurd. Zijn tanden werden getrokken en met de sneltest bleek hij fiv positief te zijn. De western Blot test werd aangevraagd en ook deze bleek positief.
Echter, dit is het allerminste van onze zorgen. De uitslag van het biopt bleek kwaadaardige kanker te zijn en kan mogelijk terugkomen. We houden het uiteraard goed in de gaten. Willem is bijzonder goed opgeknapt, we hebben inmiddels een heel ander katje dan bij binnenkomst.
We zien wel hoe het loopt, we willen gewoonweg iedere kans aangrijpen om een dier te helpen. Vooraf al bestempelen als zinloos komt bij ons niet voor. We helpen hen altijd, indien ze ondraaglijk lijden en er geen enkele kans meer is op herstel, moeten we soms een verdrietige keuze maken.
Maar dat is bij Willem nog lang niet het geval.
Hij mag er ook zijn....welkom lieve Willem ❤ Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!