Zappa

Kater
3 jaar


Kijk eens aan, ik mag! Ik ben APK goedgekeurd door de dierenarts. Hij vond mij een knappe vent, zo'n mooitje en ook nog eens erg lief! En dat zei hij heel vaak, zoiets onthou ik.
De dierenarts is mijn vriend. Ik mag hem wel.
Nou, daar ga ik...
Laten we het maar niet hebben over mijn verleden, want toen ik aids-positief werd getest bij een andere dierenarts was er bijna sprake van euthanasie. Die vond ik dus niet zo cool van hem. Maar das klaar nu.
Ik ben een goeie jongen, zo eentje die in je hart kruipt. Ik wilde vrienden worden met de andere katten hier, maar de 1 heeft er geen zin in, en de ander vindt het niet zo leuk als ik op schoot wil klimmen. Man,wat een jaloers ding hey. Wanneer ik me helemaal wil settelen op schootje, hoor ik hem al aankomen. Zucht. Ik ben niet zo van de conflicten, dus dan verplaats ik me beleefd naar het voeteneinde en doe daar mijn slaapje. Tjonge jonge.
Ben dol op jullie mensen, lekker knuffelen en klef doen. Heb wel nood aan een voor altijd huisje, hoef ik dat andere dwingelandje tenminste niet meer te zien, HA. Hij wil zelfs mijn eten hebben, kun je nagaan!
Ik hou van spel en sport, mijn conditie is in TOPvorm. Heb jij zo'n parcourtje voor me in huis? Heb jij een schoot waar ik zalig op kan soezen? Je krijgt er veel knuffels en zoentjes voor terug, gewoon.. omdat ik zo ben. LIEF!
Tot later? Een dikke zoen en kopje van mij xWilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!