Willeke

Poes
3 jaar


We kregen een melding via een gastgezin van ons, dat er bij de overburen van haar moeder een onderkomen katje buiten zat. De overbuurvrouw gaf haar al een half jaar eten, maar zag dat haar gezondheid verslechterde. Echter, ze kreeg haar niet te pakken, mede vanwege het feit dat ze zelf erg ziek is. Ons gastgezin ging met de vangkooi op pad en had Willeke gelukkig vrij snel gevangen. Ze ging maar meteen naar onze dierenarts met haar.
Ze bleek een behoorlijk abces in haar keel te hebben en nog diverse abcessen en gaten over haar magere lichaampje. Alles werd mooi schoongespoeld en met de nodige medicatie mochten we haar in de Villa verwelkomen.
Willeke vind ons helemaal niet leuk....en dat is nog zacht uitgedrukt. Maar wij zijn wel blij dat ze er is en dat we haar de nodige verzorging kunnen geven. We zullen wel zien hoe het loopt, de meeste katjes gedogen ons na een hele tijd toch stiekem wel. Ze moeten gewoonweg niks en mogen zich veilig voelen. Welkom lieve Willeke, komt wel goed met jou ❤ 

Willeke is nog redelijk bang. Maar ze blijft nu al binnen als ze ons ziet. Heeft veel tijd nodig om te wennen aan mensen.
Ze houdt erg van andere katten, en nu houdt ze Tibor gezelschap in de bergen. Dit gaat heel goed samen.Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!