Winter

Kater
6 jaar


Een paar maanden ben ik nu hier. Het leven lacht me weer toe, nadat ik door het oog van de naald ben gekropen.
Ik voel er niks van, maar ben aids-positief. Voor mij gaat het leven door zoals altijd. Ik ben niet beroerd, lig niet plat met een thermometer in mijn bekje en een koud washandje op mijn hoofd. Maar toch was mijn toekomst onzeker vanwege het positieve verhaal. Raar eigenlijk, positief wat negatief had kunnen uitpakken voor mij.
Ik heb besloten dat hoofdstuk af te sluiten, het is geweest, we leven in het nu. Yep.
Ik wandel elke dag op het gemakje wat door de kamers hier. Nieuwsgierig neuzen. Is er nog ergens wat te beleven, eten of te observeren? Mijn observatietalent is uniek. Ik weet exact wie wat doet, wie vreemd gaat, wie slechte zin heeft, wie van de buitenlucht houdt en wie graag ligt te trippen onder een walm van valeriaan. Ik noem geen namen, ben discreet. Maar mij ontgaat nietssss.
Ik ben geen aaitypje, nog niet. Ik kom wel in je buurt, wil tenslotte weten wat je doet, maar aaien vind ik stom. Maar hey, als ik bij jou kom wonen, dan gaat mijn hartje nog meer ontdooien, dan gaan we van Winter naar Lente. HA. Mark my words.
Andere kattenvriendjes kunnen mij erg bekoren, voel me op mijn gemakje bij hen, dus in dat opzicht kun je met mij alle kanten op.
Ik maak tot slot graag nog wel eens een uitstap naar buiten. Frisse neus halen in de buitenren, meer doe ik eigenlijk niet. Sprintjes trekken doet de jeugd maar, ik kijk wel. Ik wil zelfs aanmoedigen als nodig is.
Nou, ik wil een afspraak met je maken! Ben er helemaal klaar voor, mijn koffer is licht. Dat lukt jou wel, dat stukje naar de auto.
Zo, mijn speurneus staat weer op, krijg het idee dat er ergens catnip wordt gedeald.
Doei!

Is nog redelijk schuchter, maar toch nieuwsgierig. Zeker als het heel rustig is in de villa, dan mag je kort bij hem komen. Dus hij gaat in een rustige thuis zeker nog verder ontdooien.

buiten: enkel in afgesloten tuin of buitenren owv Fiv. Gaat in de villa niet snel naar buiten.


Winter valt onder onze aids positieve katten. Hij heeft een lintje voor z'n naam, omdat hij Fiv+ getest is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem. Indien u zelf geen Fiv+ katje kunt adopteren maar Winter wel wilt ondersteunen kunt u hem op afstand adopteren.Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!