Lander

Kater
2 jaar


Nou, ik mag. Ik vond vanmorgen een briefje aan de voordeur van mijn klimpaal.
"Lieve Lander, jij bent nu aan de beurt, wil je jezelf voorstellen aan de mensen? Kun je gewoon iets opschrijven? Je mag het op ons kantoor leggen als we weg zijn. Liefs, jouw personeel."
We houden elkaar een beetje op afstand, op respectvolle wijze. Op deze manier voel ik me goed en kan ik me lekker ontspannen. Ik heb ontzettend veel vrienden gemaakt hier, ik had niet verwacht dat deze vrijheid het beste in mij naar boven haalde.
Ik kwam maanden geleden kei beroerd binnen, maar dat is nu verleden tijd. Ze hebben me gefikst! Daarom alleen al heb ik veel respect voor mensen. Op afstand. Als ik wat nodig heb, leg ik wel een pootafdruk in hun postvakje, voor de rest wil ik me gewoon amuseren met mijn kattenvrienden.
Willeke is mijn beste vriendin. Toen ik haar zag met haar mooie zwarte manen, haar lange witte snorharen en timide blik wist ik: zij en ik zijn een match. Nu, ik maak sowieso makkelijk contact met het volk hier. Een echte kattenkat, ikke.
Ik kan ansich alleen geplaatst worden, maar er MOET een andere katje in huis zijn. Eentje die ik kan opbeuren, mee kan kletsen en waar ik zwijgzaam naast kan zitten.
Maar zoek je een duo? Koppel me dan aan Willeke. We kennen elkaar nu al heel goed, en wanneer we buiten staren naar de schaapjes en de spelende takken in de wind, dan voelen we ons gelukkig.
Ik heb de mens liefst op afstand, misschien veranderd dit nog, maar nu even niet. Ben nog jong hè, ongeveer 1 1/2 jaar. Wat niet is, kan nog komen.
Zoek jij een zachtaardige jongen, een kameraadje voor jouw dier, of zie jij in mij een uitdaging? Dan mag je me een brief op de deurmat leggen.
Een buitenren is een must, heb de wind, de regen en de zon nodig, het brengt me tot leven. Het zijn mijn dagelijkse vitamientjes.
Denk er maar eens over na...
" Aan mijn personeel. Ik heb mezelf voorgesteld, hopelijk is het goed genoeg. Ik zie je morgen of zo wel weer. Vul gewoon mijn voerbakje. Doei."
Lander

Is een zeer schuchtere bange kat. Hij zoekt geen contact met ons mensen. Maar hij trekt zich enorm op aan Willeke.
Andere katjes vindt hij heel leuk, vooral Willike dus ^_^
Hij zit graag buiten met Willeke. Maar ik zou aanraden een afgesloten tuin. Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!