Lander

Kater
1 jaar


We kregen een oproep van een andere organisatie. Er was een zwerfkatje door hen gevangen, kwijlen en behoorlijke diarree. Hij kon na medische behandeling niet terug naar de vangplek, de meneer die hem voerde was overleden en in de buurt strooide men rattengif.
Deze organisatie doet castratie/sterilisatieprojecten en heeft geen plek voor langdurige opvang. Ze brachten Lander naar hun dierenarts, zijn tandjes werden getrokken, wortelresten verwijderd en hij bleek ook letsels op zijn tong te hebben. Zijn diarree is waarschijnlijk voeding gerelateerd, dus hij krijgt nu lichtverteerbaar eten. Nu is het zaak om zijn tongletsels en diarree onder controle te krijgen. We krijgen altijd een beetje rillingen bij het woord tongletsels, want zoals we de laatste jaren ervaren hebben, is dit een van de moeilijkste aandoeningen om onder controle te krijgen.
Gelukkig is Lander nog jong en hopen we dat zijn weerstand goed genoeg is om dit te bevechten. Uiteraard gaan we alles voor hem doen...
Lander is nog onder de indruk, hij heeft dan ook al heel wat te verduren gehad in zijn jonge leventje. Welkom lieve jongen, wij gaan goed voor jou zorgen ❤Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!