Fran

Poes
8 jaar


Fran en Tinne
Deze twee prachtige dametjes mogen samen op zoek naar een huisje!
Ze kwamen van niet zo'n coole plek, een plek waar ze geterroriseerd werden door een dominante kat en waar er niet zo goed voor hen gezorgd werd.Ze waren dan behoorlijk van het padje, toen we hen ontvingen. Maar das nu voorbij.
Nu beginnen de karaktertjes naar boven te komen en het is verrassend!
Fran is een rustige meid, maar ojee, wat een genot als we haar koppetje strelen. Ze geniet enorm van aandacht en is dan ook een echte lieverd. Al die drukke huppels in het asiel is niks voor haar, beetje druk, beetje TE. Als Fran een mens zou zijn, lag ze lekker op de bank te zappen en te genieten van netflix. Wandelingetjes maken, knuffelen en gezellig doen met haar mensen, meer moet dat niet zijn. Ze is een vrede op aarde meisje, met bloemetjes in haar haar 😉
Tinne haar vriendin, is een klein beetje haar tegenpool, maar ze kennen elkaar en zijn graag in elkaars bijzijn. Tinne is een ondeugend ding, een brutale snoet! In het begin wat verlegen, maar daarna toont ze haar zalige ik. Lekker knuffelen, fletsen tegen je benen, een nieuwsgierige neus, een Sherlock Holmes zonder pijp. Als mens zou ze vast detective zijn. Beetje eigenzinnig, observerend, snuffelend in alle hoekjes en elk geheim ontrafelen.
Fran en Tinne hoeven niet echt naar buiten, ze houden van het binnenleven, de mens en een abonnement op netflix.
Nou, lijkt me niet onoverkomelijk, eerder een makkie om een huisje voor hen te vinden, toch?
Kom maar eens kennismaken 😉
Fran ( 8 jaar) ligt vast ergens te chillen, terwijl Tinne (2 jaar) de keuken onder handen neemt. Toeledoe!

Fran en Tinne worden enkel samen geplaatst! Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!