Smokey

Kater
4 jaar


In maart kwamen Tammy en Smokey bij ons binnen via een zwerfkattenproject. Ze werden gevangen tijdens een castratieproject en bleken met de sneltest fiv positief te zijn. Ook de Western Blot test bevestigde dit. Ze snotterden en hadden pijnlijke bekjes. dus hun tandjes werden getrokken. Toen ze wat opgeknapt waren, kwamen ze naar ons.. Binnen het andere project waren er geen opvangmogelijkheden en terug uitzetten behoorde niet meer tot de opties.
Ze waren in het begin behoorlijk onder de indruk, Smokey nog veel meer dan Tammy. Met Tammy kregen we redelijk snel contact en Smokey trok zich weer aan hem op. UIteraard wilden we hen niet scheiden, het waren en zijn echte maatjes. Gelukkig kwam er iemand voorbij die beide heertjes graag samen een thuis wilde geven. Een veilig, rustig plekje, waar ze op hun eigen tempo mogen wennen.
Eventueel krijgen ze op den duur nog een buitenren, zodat ze ook nog eens van het zonnetje kunnen genieten, mochten ze hier behoefte aan hebben. We genieten enorm van zulke mooie plaatsingen, de bangere katjes, die zeker ook gezien mogen worden en waar de voldoening des te groter is als er een vertrouwensband ontstaat.
In elk geval hebben ze voor nu elkaar, dat is het allerbelangrijkste.
Geniet ervan lieverdjes, jullie hebben dit fijne plekje zo verdiend ❤ Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!