Vlinder

Poes
1 jaar


Vlinder geplaatst!
Ons Vlindertje is uitgevlogen. Bij de tweede poging weliswaar...
Er kwam al eerder een lieve bezoeker voor haar, maar helaas voelde Vlinder geen klik met deze persoon en dan gaat een plaatsing niet door.
We kijken altijd heel goed naar het gedrag van onze katjes en als we merken dat een katje zich niet prettig voelt, dan is het helaas geen match.
Onze katjes kiezen uiteraard zelf hun mensen 😉
Vlinder was nog niet zo lang bij ons, maar de drukte in de Villa was niet haar ding. Liefst fladderde ze in haar eentje wat rond, om af en toe bij ons te stoppen voor een aai of een knuffel of om wat eten te pikken in de keuken. Geen stuifmeel of bloemetjes voor haar, liever wat belegde broodjes, koekjes of taart, dus we moesten alles heel goed verstoppen 😉
We zochten voor haar dan ook een huisje zonder andere viervoeters, waar ze vrij rond kan fladderen, haar pootjes kan strekken en de prinses in huis mag zijn, zonder het risico om tegen een andere viervoeter op te botsen. Die match vonden we voor haar, een heerlijk plekje, veel aandacht voor haar, indien ze dat wenst en geen andere kleffe katjes om haar heen. Dat zal haar humeur enorm veel goed doen.
Lieve Vlinder, ondanks je temperamentje, ben je een heerlijk katje.
We zijn blij dat je nu je plekje gevonden hebt.
Geniet ervan x Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!