Siep

Kater
2 jaar


Onze Siep mocht gisteren vertrekken naar zijn gouden mandje. Ons keukenkatje.... hij vond de drukte maar helemaal niets.
Wel genoot hij van onze aanwezigheid en kwam hij regelmatig even een knuffel halen. En natuurlijk is de keuken de place to be als het om lekker eten gaat...niet alleen katteneten, maar hij keek ook wel eens of er geen lekker broodje of een stukje cake te vinden was. Stiekem zat hij dan in alle stilte wat hapjes te proeven 🙂
De adoptanten van Siep zijn oude bekenden. Enkele jaren geleden adopteerden ze Douwe, een senior katje uit onze opvang Buddy kat.
Douwe is helaas afgelopen jaar gestorven en nu hadden ze besloten om hun hart weer open te stellen voor een ander katje. Hun oog viel op onze zachtaardige Siep. De dagen werden afgeteld, totdat het bezoekje zou plaatsvinden en het was een mooie match. Douwe wordt nooit vergeten, maar hoe mooi is het om al je liefde weer te kunnen geven aan een ander katje, die het heel erg nodig heeft.
Geniet van en met elkaar, maak mooie, nieuwe herinneringen en leef een liefdevol leven. Dag lieve, schattige Siep ❤Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!