Wiske

Poes
5 jaar


“Wiske je bent een geweldig fijne poes! Echt? Ja, echt!”
Oei, ik had niet door dat er iemand meeluisterde. Ja het klinkt misschien gek, maar ik heb geleerd om tegen mezelf in de spiegel te praten. Dat helpt, dan geloof je het beter en helpt het voor je zelfvertrouwen!
Wat er dan gebeurd is dat dat nodig is? Nou, dit is in het kort mijn levensverhaal: ik had een baasje en alles ging prima. Maar op een ongelukkige dag moest ik mee naar de dierenarts, omdat ik niet helemaal fit leek. Die dokter ging wat testjes doen en wat bleek, ik werd FIV-positief getest, enkel met de sneltest ....
Helaas hadden mijn toenmalige baasjes een dierenarts die zich niet in FIV had verdiept, maar met euthanasie als oplossing voor FIV kwam. Én ook had ik nog een lelijk plekje boven mijn oog dat echt met spoed behandeling nodig had.
Van de schrik stond mijn hartje bijna stil, maar de klok tikte gewoon door ….
Gelukkig werd er een oplossing gevonden en mocht ik als Buddykatje in Villa Vagebond komen wonen.
Ik werd meegenomen naar hun eigen dierenarts en boven mijn oogje bleek een kleine tumor te zitten. Deze werd vakkundig verwijderd en uit het opgestuurde weefsel bleek dat het géén kwaadaardige kanker is en dat alles is verwijderd.
De Western Blot test bevestigde wel dat ik FIV-positief ben. Maar hier zeggen ze allemaal dat dat helemaal niet erg is en dat ik daar een oude dame mee kan worden.
Nu zal je wel begrijpen dat door alles wat ik heb meegemaakt mijn zelfvertrouwen soms een beetje weg is. Maar dan praat ik even tegen mezelf in de spiegel en dat voel ik me goed!!
Zo goed, dat ik nu vrij ben voor adoptie. Ik ben heel lief, maar kan niet goed tegen drukte. Als je er rustig de tijd voor neemt kom ik, ondanks dat ik wat verlegen ben, heel graag knuffelen.
Veel mensen worden gelukkig van ‘huisje-boompje-beestje’. En ik zou daar heel graag de kattenversie van willen: ‘huisje-bakje-mandje’. Een fijn huisje met lieve mensen, een lekker bakje eten en een warm mandje waar jij dan met mij komt knuffelen. Dat is alles waar ik naar verlang.
En als er al 1 of meer katjes wonen is dat zeker gezellig, maar teveel moeten dat er niet zijn. Daarom mag ik ook alleen geplaatst worden.
In Villa Vagebond ga ik niet naar buiten, maar als ik naar buiten kan, mag dat vanwege mijn FIV uitsluitend in een afgesloten tuin of buitenren.
Kan jij mij ‘huisje-bakje-mandje’ geven? Stuur dan een mailtje naar: kattenbemiddeling@zwerfkat.com
Liefs en een 🐾van Wiske💗
 

 

Heel lief katje, maar kan niet goed tegen drukte. Ze is erg verlegen, maar ze komt heel graag knuffelen als je de tijd voor haar neemt.


Wiske valt onder onze aids positieve katten. Zij heeft een lintje voor haar naam, omdat ze Fiv+ getest is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor haar. Indien u zelf geen Fiv+ katje kunt adopteren maar haar wel wilt ondersteunen kunt u Wiske op afstand adopteren.Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!