Wiske

Poes
5 jaar


Wiske had een baasje, maar werd op een ongelukkige dag fiv positief getest, enkel met de sneltest...
Helaas hadden deze mensen geen dierenarts die zich hierin verdiept had en werd al snel euthanasie geopperd. Handen in het haar, verdeeldheid in het gezin over de beslissing. Ze had al een hele tijd een ontsteking boven haar oogje, die ook met enige spoed behandeld moest worden. Nu stond de tijd even stil voor Wiske, maar de klok tikte gewoon door. We wilden Wiske graag overnemen, om haar de kans op leven niet te ontnemen en uiteraard medisch te laten verzorgen.
Wiske werd uiteindelijk binnengebracht, een superlief meisje. Nog lang niet klaar met haar 9 levens. We namen haar mee naar onze dierenarts en boven haar oogje bleek een kleine tumor te zitten. Deze werd vakkundig verwijderd en het weefsel is opgestuurd, om te zien of het kwaadaardig is. Uiteraard hebben wij de Western Blot test ook aangevraagd.
Nu mag ze even bekomen van de verhuizing en operatie, want dat is toch wel even slikken....haar vertrouwde basis in een klap weg. Nieuwe mensen, nieuwe omgeving, een operatie....
Maar Wiske komt er wel, we geven haar alle tijd om haar leventje weer op de rit te krijgen.
Welkom lieve schat ❤


Wiske valt onder onze aids positieve katten. Zij heeft een lintje voor haar naam, omdat ze Fiv+ getest is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor haar. Indien u zelf geen Fiv+ katje kunt adopteren maar haar wel wilt ondersteunen kunt u Wiske op afstand adopteren.Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!