Warre

Kater
10 jaar


Een hele tijd geleden kregen we een bericht of we wilden helpen met opvang van een katje. Hij had duidelijk iets aan zijn oog, zag eruit als een doorgewinterde zwerver...natuurlijk wilden wij helpen.
De melder zou een vangkooi komen halen en dan werd het geregeld.
Maar we hoorden niets meer....
Afgelopen zaterdag werd hij weer gespot, zijn oogje zag er helemaal niet goed uit. Onze hulpdiensten zijn de vangkooi op gaan zetten en de dag erna besloot Warre al om de kooi in te lopen. Gelukkig maar...
Inmiddels is hij bij onze dierenarts geweest, even aan het infuus, want hij was wat uitgedroogd. Zijn oogje is helaas beschadigd door herpes en is verkleefd, hier is verder niets aan te doen. Ook bleek hij fiv positief te zijn met de sneltest. De western Blot test is uiteraard ook aangevraagd.
Wat zijn we blij dat hij bij ons binnengekomen is, want dit beertje ging ons enorm aan het hart. Het is allemaal nog even wat overweldigend voor hem, maar hij is duidelijk mensen gewend, dus komt helemaal goed.
Welkom lieve Warre ❤ 


Warre valt onder onze aids positieve katten. Hij heeft een lintje voor z'n naam, omdat hij Fiv+ getest is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem. Indien u zelf geen Fiv+ katje kunt adopteren maar hem wel wilt ondersteunen kunt u Warre op afstand adopteren.Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!