Wodan

Kater
8 jaar


Rust is het toverwoord. Tijd nemen om je hoofd leeg te maken, om dichter bij jezelf te komen. Ik kan dat allemaal en daar wil ik jou bij helpen. Vroeger wilde ik altijd mindful coach worden, maar ik was te druk bezig om buiten te overleven en kon geen studie betalen. Daarnaast zeiden ze me altijd: "Daar verdien je geen brood mee jongen." Maar sinds ik hier zit, heb ik mezelf tools geleerd, handvaten gevonden om te onthaasten. En dat bevalt mij prima! De spanning vloeit zo uit mijn lijf, wanneer ik mijn dutjes doe in mijn schuilhut, of wanneer ik rek en strekoefeningen doe om vervolgens van zij te wisselen. Maar het is niet alleen soezen wat ik doe, ik zorg voor een goede buikademhaling en minimaliseer alle stressmomenten die ik zou kunnen ervaren. Ik kies de rustigste kamer, ik vermijd speelgoed, hou van zachte helende handen en een kalmerende stem. Kindervoetjes gaan 1 kamer verder, daar is het feestje, want hier is het zennnn. En dat hou ik ook graag zo ;-)
Kom gewoon bij me zitten, praat over de dagelijkse dingen, eventuele lieve woordjes mogen ook uitgesproken worden, en voel rust.....
Dan luister ik naar je, doe ik soms mijn ogen toe en zend jou al mijn genegenheid op afstand. Daarna mag je jouw hand zachtjes over mijn koppetje laten glijden, en nog eens en dan nog eens. En ontspan. Achter mijn grote wangen mag je kriebelen en je zult zien: Onze vriendschap is beklonken. Zo simpel is het. Jij ontspannen, ik zen en samen kunnen we de wereld aan.
Hoe klinkt dat. Best goed hè? Vond ik ook.
Dan rest mij nog 1 belangrijk detail te vertellen. Ik ben aids-positief. Heb ik allang geaccepteerd, is niet het einde van de wereld, en zeker niet de mijne. Ik ben gespierd, mega sterk, een doorwinterde survivor.
Andere katten geen probleem, tenzij het van die kleine druktemakertjes zijn, maar die gaan mij toch saai vinden ;-)
Carpe Diem.

Wodan is een schuchtere kat maar als je hem rustig en kalm benadert kan hij echt genieten van aaitjes en streeltjes. Het is een rustige kater van aard, niet speels en houdt ook niet van drukte. 

Wodan mag enkel naar buiten in een goed afgesloten tuin/terras of kattenren ivm fiv+
Echter, gaat hij in de villa niet naar buiten dus geen must!Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!