Kiki

Poes
1 jaar


Ik huppel door het leven. Een knuffeltje hier en een kusje daar. Mijn hart is groot genoeg voor de vele lieve mensen die mij verzorgen.
Het is wel erg druk in het asiel nu, een beetje too much als je het mij vraagt, daarom huppel ik als iedereen slaapt. Wanneer het druk druk is, en alle katjes actief rondsnuffelen en bedelen om een lekkere snack, zul je mij in alle rust vinden in een kattenholletje of zacht mandje waar ik kan bijslapen. Ik ben geen opdringerig typje, ik zal nooit mezelf naar voren schuiven, maar ik ben wel DOL op jullie mensen <3
Oh, soortgenootjes kunnen mij echt wel bekoren, maar geen 50 of zo, maar ga er vanuit dat jij je huis niet vol viervoeters hebt ;-)
Een paar vriendjes om een babbeltje mee te doen, of om wat mee te spelen heb ik geen enkel probleem mee.
Mijn geel gouden ogen zijn opvallend, passen goed bij mijn outfit. Mijn galajurk zit als gegoten en mijn haren zijn netjes gekamd. Met mij kun je scoren.
Hou jij ook zo van knuffelen? Leuk! Kunnen we dat samen doen, dan zorg ik voor de drankjes en de snacks. Maken we er meteen een gezellig dagje van! Heb er nu al zin in hey, yes!
Wanneer jij voor mij kiest, dan heb je een vriendin voor het leven, een maatje, een knuffel, een knappe dame aan jouw zijde. Kinderen zijn ook lief...
Bel je? Doe eerst even onderstaand formuliertje invullen, dan bellen we daarna, dag dag! Kus Kiki

Kiki is een heel vrolijk knuffelkatje. Ze houdt van jouw aandacht. In de villa verstopt ze zich soms omdat het haar te druk is.
Ze kan best met 1 of 2 andere katjes, maar meer zou haar te druk zijn.Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!