Igor

Kater
10 jaar


Comment vas-tu? Alors.. Ik kom uit de Ardennen. Na een stoomcursus Nederlands, heb ik gemerkt dat ik vrij vlot leer en een talenknobbel heb. Mijn Nederlands is magnifique!
Bon. Ik was bijna verdronken met overstroming en heb veel tristesse gezien. Het was terrible! Zij hebben mij gevonden op straat en naar de Clinique Vétérinaire Universitaire Liege gebracht.
Ik was een beetje bang en wist niet wat er met me ging gebeuren. In een hokje, wachtend op mijn noodlot. Ging ik met iemand mee, of wat ging er gebeuren...
Blijkbaar was ik ook nog aids-positief getest dus ik was niet blij.
Maar toen ging de deur open en zag blije mensen. Formidable! Ik mocht mee... ik had niks om mee te nemen, dus ik kon immédiatement de mand in.
Ik ben nu hier, in een kattenasiel waar het druk is, en dat vind ik niet leuk. Ik hou van calme en structure, niet teveel gedoe om me heen. Andere chats zijn niet voor mij, ik wil graag alleen zijn, anders raak ik van het padje.
Grote mensen die niet gillend door het huis rennen, lijkt me niet zo difficile, non? Lekker ontspannen samen de dag doorkomen, knuffelen, boekje lezen, delicieux eten, jij en ik. Ik zie dat zitten, want ik ben lief! Tres gentille. Hangt er al amour in de lucht? Ik sta open voor een langdurige relatie, ben echt niet de moeilijkste. En stiekem verdien ik dit ook, na zoveel drama....
Mijn hartje klopt al hoopvol, mijn oogjes gaan al glimmen. Tot....?
Au revoir! Kusje, IgorWilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!