Arjan

Kater
4 jaar


Welkom Arjan ❤
Arjan kwam al jaren bij de meldster dagelijks zijn portie eten halen. Soms was hij weer even weg en dan opeens was hij er weer.
Nu was hij ook enkele dagen weggeweest en kwam hij terug met een zwaar ontstoken oog. Omdat hij niet aan te raken was, vroeg ze aan ons of wij hem wilde helpen.
Het oogje was vreselijk, enorm veel troep, het leek alsof het ontploft was.
Arjan was vreselijk boos, maar we moesten hem verlossen van die vreselijke pijn. Zijn oogje kon niet meer gered worden, dus werd het oogje bij onze dierenarts verwijderd.
Dat is een opluchting....Arjan is opeens al een stuk rustiger. NIet gek natuurlijk, hij verging waarschijnlijk van de pijn, werd ook nog eens gevangen, een vreemde omgeving....je zou voor minder uit je dak gaan.
Indien hij het echt vreselijk bij ons gaat vinden, mag hij terug naar zijn vertrouwde plekje, maar we willen hem de nodige tijd geven. Met een oogje minder, is hij toch kwetsbaarder in de buitenwereld.
Dus Arjan, we hopen dat we vrienden gaan worden, op afstand is ook helemaal prima, als jij maar gelukkig bent, dat is alles wat telt.
Welkom knappe jongen ❤Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!