Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Wat maken we mee


2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | Eerdere berichten

December | November | Oktober | September | Augustus | Juli | Juni | Mei | April | Maart | Februari | Januari

28-12-2020
Miss Marple

Het valt soms niet mee voor ons oudje Miss Marple. Ze heeft zo haar eigen handicap, waar ze eigenlijk prima mee overweg kan. Ze is bijvoorbeeld blind, heeft last van te hoge bloeddruk waar ze medicijnen voor krijgt, maar ditmaal had ze het erg benauwd. Haar neusje zat potdicht en ze weigerde te eten. Na een opname bij de dierenarts kwam er geen verbetering, dus besloten we haar in een opvanggezin onder te brengen waar ze vertroeteld kon worden en de nodige medicijnen zou blijven krijgen.
Vorig jaar hadden we een zuurstofgenerator gekocht met een daarbij behorende 'zuurstoftent'. Deze kwam nu wel heel erg van pas.
Ze voelde zich meteen een pak beter, toen ze in de zuivere lucht kon inademen. Dat doet goed hè meisje!
Ze begint zich nu al weer zelf te wassen, ze eet kleine beetjes en haar ademhaling is beter. Regelmatig even in de zuurstoftent, waauw...dat blijft toch een fantastische investering dankzij jullie donaties! Zijn we ontzettend blij mee!
Kijk maar even mee...


28-12-2020
Serieus Request 2020!

Helaas hebben we niet gewonnen, maar we voelen ons eigenlijk al winnaars, dankzij jullie allemaal. We krijgen het hele jaar door hartverwarmende berichtjes, donaties van voeding, spulletjes en geld. Daarbij hebben we een prachtige groep vrijwilligers die zich iedere dag met veel liefde inzetten voor onze katjes.

En natuurlijk zouden we enorm graag de loterij willen winnen 😉, maar alle mooie dingen om ons heen, maken dat wij en onze Vagebondjes al heel tevreden zijn.
Dank voor jullie steun, in welke vorm dan ook. Zonder jullie waren we niet zover gekomen ❤


27-12-2020
Verrassing voor alle Vagebondjes!

Al onze Vagebondjes kregen een prachtig verrassingspakket voor kerst. Lekker voer, snoepjes en speelgoed. Allemaal mogelijk gemaakt door de vele geweldige donateurs die meegedaan hebben aan onze kerstpakkettenactie. Youpi is er in ieder geval enorm blij mee, zoals jullie kunnen zien 😉
Dank jullie wel ❤23-12-2020
VERMIST Kimmie!!

Ons ex opvangertje Kimmie is al een tijdje vermist. Helaas weten we dit pas nu.
Kimmie en Fiona zijn twee zusjes. Ze hebben samen al veel meegemaakt. Eind september vonden ze samen een gouden mandje,
Een paar dagen geleden kregen we een telefoontje. Er was een katje gevonden in een schuur en ze was op onze naam gechipt. Dit bleek Fiona te zijn...
Na verdere rondvraag bleken de zusjes door bijzondere prive omstandigheden zoek te zijn geraakt.
Dus wij zetten nu alles op alles om Kimmie terug te vinden. We maken ons ernstige zorgen en we willen haar in veiligheid brengen en herenigen met haar zus.
Kimmie is een angstig katje, ze kent de buitenomgeving niet en we hebben geen idee of ze aan de wandel is gegaan.
Misschien zit ze nog in Neeroeteren, misschien is verder gaan lopen, compleet van het padje.
Kimmie is 1 1/2 jaar oud, gechipt en gesteriliseerd.
Willen jullie ons alsjeblieft helpen met deze zoektocht? Delen, zoveel mogelijk.. we willen er zelfs een beloning voor geven.
Alles om Kimmie terug te vinden.
Vermist geraakt: Akkerstraat, Neeroeteren.
Onze contactgegevens:
0475-749666 of 0495-285127
Heel heel erg bedankt ❤


18-12-2020
Welkom Basiel!

We kregen een melding dat er op een verlaten terrein, vlakbij een woonwijk, een grote rode kater zat. Moederziel alleen woonde hij tussen bouwafval en houten paletten in. Basiel voelde zich niet goed, met een opstaande vacht zat hij vaak uren roerloos voor zich uit te staren.
De melders konden het niet meer aanzien en zochten hulp voor hem.
Gelukkig voor Basiel, kwam hij in ons vizier en besloten we hem op te nemen. Hij is geschat op een 12 jaar en waarschijnlijk leefde hij al heel lang buiten. Hij is dan ook (nog) niet echt gecharmeerd van ons. Nu hij zijn hapjes krijgt en lekker opgewarmd is, maakt hij een vitale indruk en mogen we zelfs een blaasconcert verwachten als we in zijn zone komen.
Niet erg hoor, we laten hem gewoon lekker met rust.
Hopelijk gaat hij voelen dat we het beste met hem voor hebben en dat een heertje van zijn leeftijd, niet meer buiten in de kou hoeft te slapen.
Komt goed jongen, je bent veilig nu ❤


18-12-2020
Drama in Bocholt...

Drama in Bocholt
Een paar dagen geleden, kregen we een zeer verontrustend telefoontje.
Een dame voert een groep zwervers en twee van de zwervertjes raakten tegelijkertijd ziek. Ze wilden niet meer eten, waren veel te kalm en 1 van de twee braakte groene korrels uit.
Het ging helemaal mis met beiden. Wij waren bang voor eventuele vergiftiging, dus we besloten onmiddellijk in te grijpen.
We haalden hen op en reden regelrecht naar onze dierenarts. Weet je, als 1 katje ziek wordt oke, maar twee tegelijkertijd? Dat is vreemd.
De twee katjes gingen meteen aan het infuus, het ging helemaal niet goed met hen, met beiden niet.
Vermoeden: vergiftiging.
Braken ging niet meer, daarvoor waren er al teveel uren verstreken. Het was nu bang afwachten.
Wonder boven wonder herpakte Rik (foto) zich. Hoe voelde zich elke dag beter en zelfs zo goed... dat hij ontslagen werd bij de dierenarts en met ons mee mocht 😉
Zijn andere vriend daarentegen, daar ging het helemaal niet goed mee. Zijn nieren waren zwaar aangetast. Waarschijnlijk was hij al langer een nierpatiënt, maar de vergiftiging heeft nog eens een extra genadeslag gegeven. Vandaag moesten we hem laten gaan, het was veel te erg. Het spijt ons jongen...


11-12-2020
Help ons met uw stem!

Nog 14 dagen te gaan.....
Serieus Request voor Dieren van dierenhulp.nl is weer van start gegaan. Elk jaar mogen dierenorganisaties zich inschrijven om kans te maken op 3500 euro voor een project. Met een vette knipoog naar het soortgelijke goede doel voor mensen.
Wij hebben ons uiteraard aangemeld. De quarantaineruimte van onze Villa moet hoognodig aangepakt worden met nieuwe kooien, die volledig aan de wetgeving voldoen. Zo kunnen we de katjes in hun eerste periode bij ons, hygienisch en met de nodige ruimte opvangen. We moeten deze laten maken door een gespecialiseerd bedrijf, dus dit prachtige geldbedrag zou ons heel erg goed van pas komen.
Namens ons dus een Serieus Request voor uw stem 😉
Via onderstaande link kom je in het menu om te stemmen. Stem op Stichting Zwerfkat in Nood II (onze Nederlandse stichting voor financiële ondersteuning van Villa Vagebond, Buddykat en Vzw Zwerfkat in Nood)
Per mailadres mag je 1x stemmen. Vergeet niet je stem te bevestigingen via de email die je ontvangt. Pas dan is jouw stem officieel (let op: de mail komt soms bij de spamberichten terecht. Zonder bevestiging is de stem niet geldig)
https://dierenhulp.nl/SerieusRequestvoorDieren/…
Alvast heel veel dank namens ons en onze toekomstige vagebondjes.
U maakt voor hen het verschil!


11-12-2020
Kennen jullie Joris nog?

In november kregen we van de meldkamer van de politie, een melding van een oudere, gewonde kat, zonder staart. Hij kon niet meer op zijn pootjes staan en op een open rugwond krioelde het reeds van de maden. Hij werd door enkele andere asielen geweigerd, maar bij ons gingen alle alarmbellen af. Hier was geen tijd te verliezen...hup, inpakken en meteen een ritje naar onze dierenarts
Na grondig schoonmaken van de wond en enkele dagen aan het infuus, ging het wat beter met onze jongen. Hij mocht aansterken in een gastgezin en na wat observatie werden er ook foto's gemaakt van zijn poten en ruggenwervel. Hij bleek zeer ernstige spondylose te hebben, dat verklaarde zijn moeizame loopje. Nu krijgt hij medicatie en supplementen om zijn gewrichten te ontlasten en we kunnen wel stellen dat het steeds beter met ons heertje gaat. Als hij je ziet, kijkt hij naar je met zijn meest aandoenlijke blik en begroet hij ons met een geluidloos mauwtje.
Een aaitje, een lekker bakje eten en Joris draait om onze benen.
Hij heeft een heerlijk kussen om op te liggen in een goed verwarmde ruimte, om in alle rust te herstellen. Hij verblijft nu bijna twee weken in de Villa en heeft onze harten al veroverd. Hoe kan het ook anders, als je naar hem kijkt, begrijp je meteen waarom.
Lieve Joris, we weten niet wat je meegemaakt hebt, maar dit jaar breng jij jouw kerstdagen in alle liefde door. Dat beloven wij jou ❤


11-12-2020
Welkom Zappa!

Deze knappe kop is door het oog van de naald gekropen, zonder dat hij het besefte. En dat is maar goed ook.
We kregen telefoon van een dierenartsenpraktijk.
Afgelopen weekend werd er een katje binnengebracht met een gekwetste poot. De melders kenden de kat. Hij liep al geruime tijd op straat, gekend in de buurt. Hij kreeg ergens elke dag een bakkie eten en dat was het.
Het pootje viel eigenlijk wel mee, daar was niet zoveel mee aan de hand. Maar er was iets anders, waardoor zijn leven in 1 klap beëindigd zou gaan worden.
Zappa was aids positief getest via de sneltest in de praktijk.
De baas van de praktijk wilde hem enkel om die reden al euthanaseren. Zappa, een prachtige lieve aanhankelijke kater, in goede conditie zonder ziekteverschijnselen.
Gelukkig werd zijn leven gered door zijn collega dierenartsen. Ze hielden de euthanasie tegen en vroegen om een beetje tijd, zodat zij op zoek konden gaan naar een oplossing...
En toen werden wij gebeld.
Gelukkig hadden we een warm plekje in Buddy Kat ( onze aidskattenopvang) vrijgemaakt voor deze schitterende kater!
De western blot test is op onze kosten aangevraagd, dus we gaan dat voorzichtig nog even afwachten.
Daar is onze Zappa dan, een zalige klets meneer. Hij heeft altijd een hele hoop te vertellen en hij volgt ons op de voet. Hij ligt nu al graag op schootje, begeleid door zijn luid spinconcert.
Genieten hè jongen ❤


10-12-2020
Welkom Twan!

Dingdong. De deurbel van ons kattenasiel galmde door de gang. Hadden we een afspraak gemist? Nee, toch niet.
Daar was een koppel met Twan, een zeer triest katje uit Opitter.
Twan was enkele maanden geleden aangereden, hij was gewond aan zijn kaak en poten. Hij kon niet meer lopen. Gelukkig was hij in een buurt terecht gekomen waar 1 persoon zich zijn lot aantrok. Niemand anders, maar daar was zijn reddende engel. Echter, ze had geen vervoer en belde de dierenarts voor hulp. Maar die dierenarts wilde helemaal niet komen, shocking alweer eens. Dan zakt je toch de moed in de schoenen... Hoe erg moet het worden voor een gewond dier? Het advies van de dierenarts? Geef maar pijnstiller en probeer het dier maar te laten lopen. WHY.
In de periode dat het zwerfkatje gewoonweg niet meer kon lopen, bracht de dame hem elke dag een bakje eten. Ontroerend, maar eigenlijk zo schrijnend.
In de loop der tijd genazen de wonden vanzelf, maar de breuk? Dat is wat anders. Ook bleef hij veel pijn houden tijdens het kauwen.
Toen hij na een x aantal tijd weer wat kon lopen, verdween hij...
Gelukkig dook hij zo snel hij verdween, ook weer op. Maar zijn pootjes staan nu krom. De boel is helemaal verkeerd aan elkaar gegroeid en DAT nemen wij de desbetreffende dierenarts zeer kwalijk.
Maar nu was Twan aan onze voordeur. Kennissen van de dame hoorden zijn verhaal en hebben hem opgepakt en zijn meteen gaan rjjden.
Hoe konden we hem weigeren, dat ging toch niet...En kijk dat vachtje nou eens. Kom maar.
Na het weekend zal hij eens fatsoenlijk worden bekeken door onze dierenarts en we maken er het beste van, zoals altijd ❤


10-12-2020
Welkom Mart!

Twee weken geleden kwam er een oude zwerfkat bij ons binnen. De meldster vroeg om hulp. omdat hij niet benaderbaar was en er stak een stuk bot uit de hak van zijn poot.
We gingen de volgende dag met hem naar onze dierenarts. Daar werd hij een aantal dagen opgenomen, want hij was enorm onderkomen. Ook werd hij meteen aan zijn hak geopereerd, maar het was de vraag of hij de poot nog ging gebruiken. Er zat zoveel oud littekenweefsel. De poot is inmiddels geamputeerd, dit ging niet meer goedkomen en zou hem alleen maar veel pijn en overlast gaan bezorgen.
Hij werd fiv positief getest en lijkt al in een wat verder aidsstadium te zijn, vanwege lichte bloedarmoede. Nu mag hij revalideren en krijgt hij supplementen om zijn bloed en immuunsysteem te ondersteunen.
Mart is enorm onder de indruk, maar hij heeft ook heel wat voor zijn kiezen gehad. Jarenlang moest hij zijn plan trekken en opeens is daar al die aandacht speciaal voor hem. We gunnen hem nog een tijdje... het leven zoals het zou moeten zijn. Geen pijn, geen kou en honger.
Het is verdrietig dat hij zo lang heeft moeten ronddolen, voordat hij echt gezien werd....Weet dat wij jou wel zien, lieve Mart ❤️


10-12-2020
Kerstpakkettenactie!

Kerstpakketten voor onze opvangers! Doe jij weer mee?
Daar zijn we weer met onze jaarlijkse traditie!
We willen onze opvangers die met Kerst nog geen thuis hebben gevonden, ook fijne feestdagen bezorgen en gewoon iets extra's geven. We gunnen het hen, want zij horen erbij!
Help je ons mee en leg je straks een cadeautje onder de kerstboom voor één van onze opvangers? Momenteel hebben we 117 katten in de opvang! Ook onze Buddy's en Villa Vagebond katjes krijgen natuurlijk een leuk pakketje.
Er is keuze uit twee verschillende pakketten: medium en large.
De pakketten hebben een waarde van € 7,50 en € 15.
Laat ons weten welk pakket je wil schenken en aan wie?
Mailen naar: steun@zwerfkat.com .
Je ziet al onze opvangers staan op: http://www.zwerfkat.com/baasjegezocht.php
Wel even scrollen op de pagina, want de katjes zijn ingedeeld in te plaatsen, nog niet te plaatsen en/of gereserveerd.
Je kunt het bedrag overmaken naar Zwerfkat in Nood met vermelding van de naam van de opvanger:
Belgie: BE11 0013 8231 3048
Nederland: NL29INGB0009480375
Geef voor de zekerheid een tweede diertje op, voor het geval hij/zij al een gouden mandje heeft gevonden! Kun je zelf niet kiezen, dan nemen wij degene die nog niets kreeg. We zullen uiteraard geen enkel katje overslaan.
Wij zorgen ervoor dat jouw gekozen opvangertje een extra cadeautje krijgt tijdens de Kerst! We maken een speciaal album op ons Facebook, met de opvangers en hun pakket!
Samen maken we er een onvergetelijk kerstfeest van! Doe je mee? Namens alle opvangers alvast bedankt!


10-12-2020
Stuur een kaartje!

Wil jij dit jaar ook iemand verrassen met een kaartje? Voor de echte kattenliefhebbers hebben wij echte, full colour fotokaarten van onze Vagebondjes laten maken. Met dank aan onze fotograaf voor de prachtige foto's en uiteraard ook een dank je wel aan onze katjes voor de prachtige poses 🙂
Een setje van 5 stuks met enveloppen, kost 4.50 euro, excl. verzendkosten. Bestellen kan via onze veilingpagina, middels een privébericht.

https://business.facebook.com/Villavagebondveiling/

Leuk voor de ontvanger en je steunt er direct onze katjes mee.
Samen maken we er toch een mooie tijd van ❤


03-12-2020
Update uit Holsbeek

Update Holsbeek, de familie van Tristan ❤
Wat hebben wij toch een geweldige veldwerkers! Echte die hards.
Er zijn al twaalf katten gevangen!! Elke dag uren in de weer, even een ritje richting Leuven maken, amai.
Maar ehmmm, twaalf katten zou je zeggen: Zo klaar!
Mispoes.
De eigenaar wist niet meer precies hoeveel katten hij had en wij zien er nog twee rondlopen. Dat maakt straks het aantal op veertien.
Ondertussen blijven er ook nog arme diertjes binnenkomen van andere plekken, waardoor we eventjes heel erg overlopen nu.
De familie van Tristan is een bonte familie. Zwarte katten, lapjes, schildpad, tijger en drie witte katten...
Twee witjes ( Arthur en Chanel) hebben oortopnecrose, dwz dat de oortjes vanwege blootstellen aan de zon gaan verschrompelen en hier oorkanker uit kan voortvloeien. Daar moeten we nu extra zorg voor dragen.
Ondertussen zijn ze bijna allemaal bij de dierenarts geweest en kunnen we nu gaan observeren hoe ze zich voelen.
Arthur laat het alvast niet aan zijn hartje komen ❤


03-12-2020
Welkom Minousch!

Ze werd al 10 jaar gevoerd. Tien jaar door dezelfde persoon. Heel lang geleden had ze een baasje, maar die kregen ineens een hond en ja, de rest kun je invullen.
Maar goed, gelukkig had ze haar rots in de branding, haar vertrouwenspersoon, de enige die haar een aai mocht geven, de enige die om haar gaf. De buurman ontfermde zich over haar.
Maar na 10 jaar kwam ook daar een einde aan...
Haar persoon kreeg een vriendin en die was allergisch voor katten. Toen kon Minousch wederom haar koffertje pakken, maar nu definitief weg uit de straat. Weg van haar vertrouwde plek.
En daar is ze dan, nu bij ons. Het meisje met het droevige verhaal. Tis allemaal niet fijn, het is verdrietig.
Ook Minousch heeft veel tijd nodig om te wennen aan dit nieuwe leven, samen met tientallen andere lieve zieltjes.
We hebben behoorlijk wat liefde uit te delen nu, maar dat komt allemaal goed. Altijd.
Ook voor jou Minousch, ook voor jou gaat de zon weer schijnen, beloofd ❤


03-12-2020
Kor zoekt een gastgezin!

Kor zoekt een tijdelijk eenmalig opvanggezin!

We hebben een hele lieve speciale jongen, zooo lief! Jouw hartje zal in no time sneller gaat kloppen. Een kusjesgever, een lekkere teddybeer die de warmte van jouw schoot opzoekt en daar liefst de heeeele avond in genesteld ligt.
Kor logeert momenteel tijdelijk in ons kattenasiel Villa Vagebond. Hij is diabeet. Dat betekent dat hij 's morgens en 's avonds een klein spuitje insuline krijgt en speciale voeding.
In ons asiel moeten we hem apart zetten, want hij mag niet meeknabbelen aan het gewone voer van de andere katjes, waardoor hij nogal een opgesloten gevoel krijgt.
We zoeken uiteindelijk ook een definitief huisje voor hem, maar voor nu zoeken we iemand/een gezin, die hem voor ons tijdelijk wil opvangen tot plaatsing. We gunnen hem een gezelligere logeerpartij, dan opgesloten zitten in een kamer apart.
Wij betalen ALLE onkosten, jij moet gewoon heel goed voor hem zorgen ( en vooral knuffelen) en hem zijn dagelijkse insulinespuitjes geven. Wij zorgen voor de bemiddeling en een definitief huisje, dat zijn allemaal jouw zorgen niet. Ook begeleiden we jou, je staat er nooit alleen voor. Nah, is dat makkelijk?
Stel... je hebt geen huisdieren en wil voor een bepaalde tijd een zalige knuffel opvangen? Samen voor de kerstboom zitten, samen mijmeren, samen spelen met de fonkeling van de schitterende ballen en kransjes in de boom?
We gunnen Kor de wereld, een heerlijk opvanggezin die hem een tijdelijk onderdak kan geven. In Limburg, zodat we dicht bij onze dierenarts kunnen blijven.
Kor is aids-positief, maar daar heeft hij geen last van, hij is verder in orde.
Wil je meer info? Stuur ons vrijblijvend een mailtje op: info@vagebond.com.
Bezorg onze Kor een onvergetelijke tijd in afwachting op een huisje ❤ ❤
 


 

03-12-2020
Welkom Willem!

Veel mensen hadden de post over Tristan gelezen. Zijn afschuwelijk oor en ook... dat hij geholpen werd door ons. Dat gaf bij iemand achter het scherm een sprankje hoop. Deze dame besloot dan ook haar stoute schoenen aan te trekken en ons te mailen.
In Aalst loopt er al jaren een zwerfkat rond. In het begin heel schuw, maar mettertijd kreeg hij steeds meer vertrouwen in ons mensen. Elke dag kreeg hij zijn bakje eten en alles leek oke.
Maar helaas.... zijn oor begon weg te rotten, zo erg zelfs, dat de Aalsterse dierenarts aangaf: "Dit is oorkanker, dit kan ik niet meer verhelpen. Laat hem maar lopen en geef maar een pijnstiller door het eten." Hmm... dat is natuurlijk geen oplossing, hij moet echt geholpen worden.
Willem miauwde de hele dag door, hij kon niet meer stoppen het arme manneke. Vroeg hij om hulp? Hij zal vast veel pijn hebben...
We ontvingen de noodkreet van de meldster en na het zien van zijn filmpje, mocht hij meteen bij ons binnenkomen.
Zijn oortje zag er helemaal niet goed uit, medische zorg was echt van het allergrootste belang.
We zijn hem zelfs helemaal in Aalst gaan halen (enkeltje 150 km), we wilden hem zsm hebben! Onze mooie witte reus.
Willem was erg overstuur natuurlijk, konden we het maar uitleggen, konden we hem maar zeggen dat we hem juist wilden helpen.
Na een nachtje overbrugging bij ons, mocht hij de volgende morgen meteen bij onze dierenarts binnenkomen.
Hmm, niet goed jongen! Maar natuurlijk krijg jij jou belangrijke operatie. Die gaat dan nu ook plaatsvinden. Ook zal er een biopt van het oor worden opgestuurd naar het laboratorium voor verder onderzoek.
We gaan voor je duimen lieverd. Jij bent ook zo'n lieve toet die zo hard hulp nodig heeft. Wel... die krijg jij nu. Eindelijk de broodnodige medische zorg ❤
Duimen jullie mee voor onze timide Willem?


01-12-2020
1 december Wereldaidsdag!

Op deze dag staat men wereldwijd stil bij de ziekte aids.
Men vraagt internationaal de aandacht ivm de aidsproblematiek en roept solidariteit op bij de mensen.
Welnu, OOK voor onze aids-positieve katten zal het Wereldaidsdag zijn en ook zij vragen om erkenning en aandacht voor hun probleem!
Nog altijd is men te onbekend met het gegeven FIV ( Feline Immunodeficiency Virus) en denkt men dat zij een snelle dood sterven. Tevens is het fabel dat wij "mensen aids besmet kunnen raken van deze dieren" nog altijd niet van de baan.
In vele asielen wacht hen de dodenspuit en veel dierenartsen zijn nog altijd van mening dat euthanasie het enige geaccepteerde middel is.
Niets is minder waar en daar zullen wij elke dag tegen blijven strijden. Het geven van juiste voorlichting, geruststelling bij de eigenaren, het niet zomaar doden van FIV positieve katten is een MUST.
Buddy Kat, onze zijtak van Zwerfkat in Nood, hebben we 14 jaar geleden opgericht. We hebben ondertussen al honderden aids-positieve katjes opgevangen, allen even mooi, lief en zo de moeite waard.
FIV positieve katten verdienen respect en erkenning!
Meer info op onze extra website:www.buddykat.be
Of kijk eens op ons andere Facebookpagina: www.facebook.com/buddykat/
Steunen
info@vagebond.com
0032 (0) 495-285127 (B)

Belgie
IBAN: BE57001690189735
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL67INGB0007712739
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie


© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
Provincie Limburg